2 camere la cheie – Luar Residence

Luar Residence, Constanța

93.900€
  • Camere 2
  • Băi 1
  • Suprafață 77 m²

0720086609

Property

De vânzare apartamentul 3 (la cheie), situat la parter (înalt), având o suprafață utilă de 65m² (77m² construiți): 93.900€ + TVA 9% și loc de parcare suprateran oferit bonus.

Descoperiți confortul și designul unui apartament cu 2 camere, parte a ansamblului rezidențial “Luar Residence” – zona Kaufland Palazu Mare. Detaliile și finisajele au fost alese pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate iar spațiile sunt gândite să ofere intimitate, funcționalitate și estetică.

Încă de la intrarea în bloc, veți fi surprinși de un design modern și sofisticat. Casa scării impresionează cu finisaje din granit gri cu negru, iar tâmplăria Barrier 80, echipată cu feronerie RotoNX și trei foi de sticlă, asigură un coeficient acustic de până la 44dB, oferind astfel izolare de înaltă calitate. Blocul este dotat, de asemenea, cu un lift Movilift de ultimă generație, garantând o deplasare lină și sigură pe toate nivelele.

Pentru cei ce apreciază valoarea unui loc de parcare privat, apartamentul vine cu un avantaj semnificativ: un loc de parcare în curtea interioară a imobilului, asigurându-vă astfel confortul și securitatea autovehiculului dumneavoastră.

Datorită amplasării, beneficiați în imediata proximitate de magazine precum: noul Kaufland, Mega Image, Profi, Carrefour, Dedeman, Selgros, carmangeria Casa Dan, farmacii, spălătărie și service auto, stație pentru mijloace de transport în comun și 3 grădinițe.

Ansamblul “Luar Residence” își așteaptă noii locatari, cu promisiunea unui camin de excepție. Recepția blocului este programată pentru prima parte a anului, iar pentru flexibilitatea dumneavoastră financiară, se acceptă și achiziționarea prin credit.

Nu ratați șansa de a vă stabili într-un loc unde calitatea construcției se îmbină armonios cu confortul cotidian!

Mai multe din: Apartamente Constanţa