Apartament mobilat și utilat – parcare bonus

Luar Residence, Constanța

92.690€
  • Camere 2
  • Băi 1
  • Suprafață 78 m²

0720086609

Property

Oferit în exclusivitate de Mega Imobiliare » Comision Zero pentru Cumpărător

Se vinde apartamentul 13, situat la etajul II, având o suprafață utilă de 68m² » din care 10m² logie (78m² construiți): 92.690€ + TVA 9%, mobilat și utilat. Loc de parcare suprateran inclus în preț.

La Mega Imobiliare, ne angajăm să îți oferim o experiență de cumpărare cât mai simplă și transparentă. De aceea, toate costurile asociate comisionului sunt eliminate – prețul pe care îl vezi este prețul pe care îl plătești. Alege să faci procesul de achiziție fără griji suplimentare și bucură-te de claritatea totală în tranzacția ta imobiliară.

Descoperiți confortul și designul unui apartament cu 2 camere, parte a ansamblului rezidențial “Luar Residence” – zona Kaufland Palazu Mare. Detaliile și finisajele au fost alese pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate iar spațiile sunt gândite să ofere intimitate, funcționalitate și estetică.

Încă de la intrarea în bloc, veți fi surprinși de un design modern și sofisticat. Casa scării impresionează cu finisaje din granit gri cu negru, iar tâmplăria Barrier 80, echipată cu feronerie RotoNX și trei foi de sticlă, asigură un coeficient acustic de până la 44dB, oferind astfel izolare de înaltă calitate. Blocul este dotat, de asemenea, cu un lift Movilift de ultimă generație, garantând o deplasare lină și sigură pe toate nivelele.

Datorită amplasării, beneficiați în imediata proximitate de magazine precum: noul Kaufland, Mega Image, Profi, Carrefour, Dedeman, Selgros, carmangeria Casa Dan, farmacii, spălătărie și service auto, stație pentru mijloace de transport în comun și 3 grădinițe.

Ansamblul “Luar Residence” își așteaptă noii locatari, cu promisiunea unui camin de excepție. Nu ratați șansa de a vă stabili într-un loc unde calitatea construcției se îmbină armonios cu confortul cotidian!

Mai multe din: Apartamente Constanţa