Apartamente 2 camere Luar Residence – Palazu Mare

69.000€
  • Camere 2
  • Băi 1
  • Suprafață 69 m²

0720086609

Descrierea proprietății

* Rezervă un apartament cu TVA redus la 5% până la sfârșitul anului. Profită acum de această oportunitate! *

Oferit în exclusivitate de Mega Imobiliare, fără comision pentru cumpărător » Apartamentul 6, situat la etajul I, având o suprafață utilă de 56m² (69m² construiți): 69.000€ + TVA (la alb) și loc de parcare suprateran oferit în promoția de Black Friday.

Descoperiți confortul și designul unui apartament cu 2 camere, parte a ansamblului rezidențial “Luar Residence” – zona Kaufland Palazu Mare. Detaliile și finisajele au fost alese pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate iar spațiile sunt gândite să ofere intimitate, funcționalitate și estetică.

Încă de la intrarea în bloc, veți fi surprinși de un design modern și sofisticat. Casa scării impresionează cu finisaje din granit gri cu negru, iar tâmplăria Barrier 80, echipată cu feronerie RotoNX și trei foi de sticlă, asigură un coeficient acustic de până la 44dB, oferind astfel izolare de înaltă calitate. Blocul este dotat, de asemenea, cu un lift Movilift de ultimă generație, garantând o deplasare lină și sigură pe toate nivelele.

Pentru cei ce apreciază valoarea unui loc de parcare privat, apartamentul vine cu un avantaj semnificativ: un loc de parcare în curtea interioară a imobilului, asigurându-vă astfel confortul și securitatea autovehiculului dumneavoastră.

Datorită amplasării, beneficiați în imediata proximitate de magazine precum: noul Kaufland, Mega Image, Profi, Carrefour, Dedeman, Selgros, carmangeria Casa Dan, farmacii, spălătărie și service auto, stație pentru mijloace de transport în comun și 3 grădinițe.

Ansamblul “Luar Residence” își așteaptă noii locatari, cu promisiunea unui camin de excepție. Recepția blocului este programată pentru prima parte a anului viitor, iar pentru flexibilitatea dumneavoastră financiară, se acceptă și achiziționarea prin credit.

Nu ratați șansa de a vă stabili într-un loc unde calitatea construcției se îmbină armonios cu confortul cotidian!

Tagged In Apartamente Constanţa