Parc logistic Constanţa – hale de închiriat

Strada Democrației, Constanța, Romania

1.300€
  • Suprafață 240 m²

0732408130

Property

Parc logistic administrat de Vepan SA închiriază hală situată în Constanța pe Strada Democrației colț cu Strada Comarnic – zona Km 4-5/Depozit GSM Net. Hala are o suprafață de 240m² (26m x 9m) cu înălțimea de 5m și este amplasată pe un teren în suprafață de 1.000m². Accesul tirurilor în parc se poate face atât din Strada Pandurului cât și din Strada Democrației.

Construcția este realizată din beton cu acoperiș din panou cu iluminatoare și nu prezintă stâlpi pe mijloc. Dotările cuprind: grupuri sanitare, pardoseală la nivel de șapă elicopterizată, parcare păzită, monitorizare video și curte pietrută. Dispune de acces la utilități: apă, curent electric 380V, canalizare. Construcția este ideală pentru service auto, hală frigorifică, spațiu producție și depozitare, spălătorie chimică; la cerere se poate realiza un birou supraetajat.

Societatea comercială Vepan SA închiriază spații comerciale situate la parter, având intrarea din Piața Griviței (lângă supermarket Profi). Spațiile au fost modernizate recent și dispun de sistem propriu de încălzire, locuri de parcare, sistem de supraveghere, grupuri sanitare, apă curentă, cablu TV, aer condiționat – ca și utilități se plătește doar curentul electric consumat. Se închiriază spațiu în suprafață 75m² – chirie lunară de 500€ – TVA inclus, pretabil pentru showroom, sală dans/fitness, spălătorie chimică, magazin corpuri de iluminat, etc.